Logo Pronokal
Oficina BCN

Durant l’última etapa de Manteniment, es manté un seguiment periòdic del pacient per, un cop assolit el pes normal, aquest es mantingui a llarg termini gràcies a la reeducació alimentària.
Des de l’inici, i fins a dos anys després de finalitzar el tractament, el pacient rep el suport i assessorament de l’equip de professionals de PronoKal®: metge, dietistes-nutricionistes, assessorament en activitat física i suport psicològic (coach).

El control mèdic és imprescindible per poder realitzar el tractament. El metge ha de fixar els objectius de la pèrdua de pes, ha de comprovar l’estat metabòlic i descartarà possibles contraindicacions.

Gamma de productes PronoKal®

Per seguir el Mètode sense deixar de gaudir del menjar, PronoKal® ofereix una àmplia gamma de productes, amb més de 100 referències en la seva extensa carta de sabors. Els productes PronoKal® són preparats que proporcionen al cos les proteïnes d’alt valor biològic que necessita. Gràcies a la qualitat d’aquestes proteïnes, evitarem la pèrdua de massa muscular durant el procés.

Els productes PronoKal® es presenten en diferents formats, textures i sabors per satisfer així les necessitats del pacient durant tot el dia. Des sopes i begudes calentes o fredes, fins a receptes més elaborades com pizzes, postres, paella, truita o creps, el que permet preparar apetitoses receptes amb PronoKal® durant totes les etapes del Mètode.

El Mètode PronoKal®

És un programa personalitzat d’aprimament sota estricte control mèdic basat en una dieta proteïnada molt baixa en sucres i greixos, l’objectiu és una pèrdua de pes normalitzada i el manteniment dels resultats obtinguts a llarg termini, gràcies a la reeducació alimentària.

Què és la Dieta proteïnada?

El Mètode PronoKal® és un tractament de pèrdua de pes basat en una dieta proteïnada. És a dir, aconsegueix l’aprimament reduint greixos i sucres però – a diferència d’altres dietes – mantenint la quantitat adequada de proteïnes que l’organisme necessita per realitzar les seves funcions vitals.

Com funciona?

El Mètode es divideix en tres etapes: aprimament o Activa, reeducació alimentària i manteniment. En la primera d’elles, anomenada Etapa Activa, la durada varia segons el pes que fa falta perdre, s’elimina fins al 80% de l’excés de pes gràcies a la combinació dels productes PronoKal® amb els aliments permesos.

En la següent etapa (Reeducació Alimentària) es va perdent el pes restant mentre s’introdueixen en la dieta tot tipus d’aliments i, tan important com això, s’adopten nous hàbits dietètics que ajudaran a mantenir el pes aconseguit.

cintura

Consulta’ns

Evidentment no tots tenim les mateixes necessitats, d’aquí la importància d’un programa personalitzat. Vine a consultar-nos i t’informarem personalment.

El Mètode PronoKal® és un programa personalitzat de pèrdua de pes sota control mèdic basat en una dieta proteïnada, l'objectiu és ajudar el pacient en la pèrdua de pes i el manteniment dels resultats obtinguts a llarg termini. Per aconseguir aquest manteniment s'aposta per un canvi d'hàbits en l'alimentació, activitat física i estil de vida del pacient, el suport constant del nostre equip multidisciplinar i el seguiment del pacient, fins i tot un cop assolit el seu objectiu de pèrdua de pes. Al llarg del tractament, el pacient experimenta canvis fisiològics, com l'increment del seu metabolisme basal, que li permetrà ser més eficaç en cremar calories, així com modificacions dels nivells d'insulina i altres hormones relacionades amb el control del pes. Es tracta de canvis interns, la estabilització es dóna al llarg de la segona etapa, i que al combinar-se amb un nou estil de vida més saludable, permetran al pacient mantenir els resultats assolits.

" Mitjançant el Mètode PronoKal® el pacient optarà a canviar els seus hàbits cap a un estil de vida més saludable. "

Durant tot el procés de tractament el pacient compta amb el suport d'un complet equip que integra diferents disciplines i que està format per dietistes-nutricionistes, tècnics en activitat física i experts en coaching (reforç emocional). Segons els últims resultats de l'Estudi ProKal, es demostra una major eficàcia del Mètode PronoKal® en la reducció del pes en comparació amb la dieta hipocalòrica:

El Mètode DiaproKal®, basat en la dieta proteïnada, ha estat ideat per atendre específicament a persones amb excés de pes que són diabètics tipus 2 o prediabètics, és a dir, a persones que pateixen diabesidad. El Mètode DiaproKal® és un tractament de pèrdua de pes personalitzat sota estricte control mèdic dividit en fases, en què intervenen metges prescriptors formats específicament, un equip de dietistes-nutricionistes especialitzat i experts en activitat física i en coaching. La diabesidad és un nou terme utilitzat en l'àmbit sanitari que dóna nom a la unió de la diabetis i l'obesitat. Cada vegada són més les persones que, com a conseqüència de la seva obesitat, acaben patint diabetis tipus 2 i viceversa. La manera de fer front a la diabesidad es basa en dos objectius principals: - Perdre pes, sobretot reduint el perímetre de cintura (PC). - Millorar els nivells de sucre en sang. Per assolir tots dos objectius és necessari canviar l'estil de vida. Això vol dir iniciar una dieta adequada i augmentar la pràctica d'activitat física, però amb el suport d'un coach que ens ajudi a reforçar la confiança en les nostres possibilitats d'afrontar aquest repte amb èxit.

El Mètode PnK® és un tractament mèdic de pèrdua de pes, dissenyat específicament per a resoldre la lipoinflamación, que ajuda:
- A perdre pes de forma eficaç i segura a curt termini.
- A complir el tractament de principi a fi.
- A no recuperar el pes perdut.
Tot això gràcies a una metodologia multidisciplinària específica i a la seva fórmula exclusiva ProteinDHA®, que inclou:
- Pauta dietètica amb ProteinDHA®
- Suplement de DHA (àcid gras omega 3)
- Exercici físic específic amb efecte antiinflamatori
- Suport psico-emocional
Aquest mètode ha estat desenvolupat en base a les investigacions realitzades per PronoKal Group® i d'acord amb les evidències científiques publicades en els últims anys sobre obesitat i pèrdua de pes. Gràcies a aquestes investigacions i de l'experiència de PronoKal Group® amb els més de 10 anys d'experiència en el mercat, s'ha aconseguit crear el nou Mètode PnK®.

Un nou programa integral per combatre la cel·lulitis i la flacciditat muscular

PronoKal Group®, en la seva tasca constant d'investigar i desenvolupar nous productes i tractaments que millorin la qualitat de vida dels pacients, presenta el nou Programa PnKCelulitis.
Un nou programa de curta durada basat en un abordatge multidisciplinari que s'adapta en funció del grau de cel·lulitis de cada pacient.
A través de 3 processos, el nou programa de PronoKal Group® ataca la cel·lulitis revertint el procés de creació de la mateixa:
- Procés de Reestructuració: la cel·lulitis comporta una desestructuració del teixit gras subcutani provocant alteracions de la forma corporal i l'aparença de la pell en zones localitzades. El programa està pensat per a combatre aquesta desestructuració des del primer dia.
- Procés de Drenatge: durant la formació de la cel·lulitis es genera un edema o retenció de líquids que cal drenar.
- Procés de Tonificació: és important tonificar la musculatura per recuperar el to i reduir la flacciditat muscular. Aconseguiràs més una millora visual de la pell, tant en la seva aparença com al tacte (pell de taronja).
El Programa PnKCelulitis inclou control mèdic, seguiment dietètic per part d'un equip de dietistes-coach, alimentació detox, pautes d'activitat física específiques i productes específics destinats a combatre la cel·lulitis localitzada i la flacciditat muscular.

El nou programa de pèrdua de pes de PronoKal Group per a majors de 60 anys

PronoKal Group, en la seva tasca constant d'investigar i desenvolupar nous productes i tractaments que millorin la qualitat de vida dels pacients, presenta el nou Programa PnKExpert.
L'obesitat del pacient major de 60 anys
En les persones majors de 60 anys hi ha una major prevalença de l'obesitat, sobretot a nivell visceral, el que implica un augment de les complicacions associades.
El tractament de l'excés de pes en aquest grup de persones requereix unes condicions específiques:
- Eficàcia a curt i llarg termini.
- Resoldre la lipoinflamación.
- Perdre pes a costa de greix.
- Evitar la pèrdua de massa muscular.
Perdre pes preservant la massa muscular contribuirà a augmentar la funcionalitat i vitalitat, millorant la seva qualitat de vida. A més, disminueix el risc cardiometabólico associat a l'obesitat.
- El Mètode PNK, amb la seva fórmula exclusiva i patentada (ProteinDHA), ha demostrat que:
- La pèrdua de pes que s'aconsegueix és a costa de massa greix.
- Preserva la massa muscular. Estudi CetoPnK: de 20 kg de pes perduts, només es va reduir ~ 1 kg de massa muscular (mínima pèrdua).
- Resol la lipoinflamación.

Horari de dilluns a divendres de 9 a 21 hores

Share This