El Mètode PronoKal® és un programa personalitzat de pèrdua de pes sota control mèdic basat en una dieta proteïnada, l’objectiu és ajudar el pacient en la pèrdua de pes i el manteniment dels resultats obtinguts a llarg termini. Per aconseguir aquest manteniment s’aposta per un canvi d’hàbits en l’alimentació, activitat física i estil de vida del pacient, el suport constant del nostre equip multidisciplinar i el seguiment del pacient, fins i tot un cop assolit el seu objectiu de pèrdua de pes.
Durant tot el procés de tractament el pacient compta amb el suport d’un complet equip que integra diferents disciplines i que està format per dietistes-nutricionistes, tècnics en activitat física i experts en coaching (reforç emocional).

El Mètode DiaproKal®, basat en la dieta proteïnada, ha estat ideat per atendre específicament a persones amb excés de pes que són diabètics tipus 2 o prediabètics, és a dir, a persones que pateixen diabesidad. El Mètode DiaproKal® és un tractament de pèrdua de pes personalitzat sota estricte control mèdic dividit en fases, en què intervenen metges prescriptors formats específicament, un equip de dietistes-nutricionistes especialitzat i experts en activitat física i en coaching.
La diabesidad és un nou terme utilitzat en l’àmbit sanitari que dóna nom a la unió de la diabetis i l’obesitat. Cada vegada són més les persones que, com a conseqüència de la seva obesitat, acaben patint diabetis tipus 2 i viceversa.
La manera de fer front a la diabesidad es basa en dos objectius principals:
Perdre pes, sobretot reduint el perímetre de cintura (PC).
– Millorar els nivells de sucre en sang.
Per assolir tots dos objectius és necessari canviar l’estil de vida. Això vol dir iniciar una dieta adequada i augmentar la pràctica d’activitat física, però amb el suport d’un coach que ens ajudi a reforçar la confiança en les nostres possibilitats d’afrontar aquest repte amb èxit.

El Mètode PnK® és un tractament mèdic de pèrdua de pes, dissenyat específicament per a resoldre la lipoinflamación, que ajuda:
A perdre pes de forma eficaç i segura a curt termini.
– A complir el tractament de principi a fi.
– A no recuperar el pes perdut.
Tot això gràcies a una metodologia multidisciplinària específica i a la seva fórmula exclusiva ProteinDHA®, que inclou:
Pauta dietètica amb ProteinDHA®
– Suplement de DHA (àcid gras omega 3)
– Exercici físic específic amb efecte antiinflamatori
– Suport psico-emocional
Aquest mètode ha estat desenvolupat en base a les investigacions realitzades per PronoKal Group® i d’acord amb les evidències científiques publicades en els últims anys sobre obesitat i pèrdua de pes. Gràcies a aquestes investigacions i de l’experiència de PronoKal Group® amb els més de 10 anys d’experiència en el mercat, s’ha aconseguit crear el nou Mètode PnK®.

Un nou programa integral per combatre la cel·lulitis i la flacciditat muscular

PronoKal Group®, en la seva tasca constant d’investigar i desenvolupar nous productes i tractaments que millorin la qualitat de vida dels pacients, presenta el nou Programa PnKCelulitis.
Un nou programa de curta durada basat en un abordatge multidisciplinari que s’adapta en funció del grau de cel·lulitis de cada pacient.
A través de 3 processos, el nou programa de PronoKal Group® ataca la cel·lulitis revertint el procés de creació de la mateixa:
Procés de Reestructuració: la cel·lulitis comporta una desestructuració del teixit gras subcutani provocant alteracions de la forma corporal i l’aparença de la pell en zones localitzades. El programa està pensat per a combatre aquesta desestructuració des del primer dia.
Procés de Drenatge: durant la formació de la cel·lulitis es genera un edema o retenció de líquids que cal drenar.
Procés de Tonificació: és important tonificar la musculatura per recuperar el to i reduir la flacciditat muscular. Aconseguiràs més una millora visual de la pell, tant en la seva aparença com al tacte (pell de taronja).
El Programa PnKCelulitis inclou control mèdic, seguiment dietètic per part d’un equip de dietistes-coach, alimentació detox, pautes d’activitat física específiques i productes específics destinats a combatre la cel·lulitis localitzada i la flacciditat muscular.

El nou programa de pèrdua de pes de PronoKal Group per a majors de 60 anys

PronoKal Group, en la seva tasca constant d’investigar i desenvolupar nous productes i tractaments que millorin la qualitat de vida dels pacients, presenta el nou Programa PnKExpert.
L’obesitat del pacient major de 60 anys
En les persones majors de 60 anys hi ha una major prevalença de l’obesitat, sobretot a nivell visceral, el que implica un augment de les complicacions associades.
El tractament de l’excés de pes en aquest grup de persones requereix unes condicions específiques:
– Eficàcia a curt i llarg termini.
– Resoldre la lipoinflamación.
– Perdre pes a costa de greix.
– Evitar la pèrdua de massa muscular.
Perdre pes preservant la massa muscular contribuirà a augmentar la funcionalitat i vitalitat, millorant la seva qualitat de vida. A més, disminueix el risc cardiometabólico associat a l’obesitat.
– El Mètode PNK, amb la seva fórmula exclusiva i patentada (ProteinDHA), ha demostrat que:
– La pèrdua de pes que s’aconsegueix és a costa de massa greix.
– Preserva la massa muscular. Estudi CetoPnK: de 20 kg de pes perduts, només es va reduir ~ 1 kg de massa muscular (mínima pèrdua).
– Resol la lipoinflamación.

Omple el formulari per demanar la visita informativa del mètode Pronokal. El nostre metge es posarà en contacte amb tu el mes aviat posible per concretar-la sense cap compromís.

Sobre quin mètode Pronokal t'agradaria tenir més informació
  • - Seleccioni una opció -
  • Método PronoKal®
  • Método DiaproKal®
  • Metodo PnK®
  • Programa PnKCelulitis
  • Programa PnKExpert

Horari de dilluns a divendres de 9 a 21 hores

Share This