Tècnica desenvolupada fa més de 70 anys per l’atleta pilatesalemany Joseph Pilates, que es tracta d’un sistema d’exercicis centrats en millorar la flexibilitat i força per tot el cos sense incrementar el seu volum.
És l’art de coordinar el desenvolupament del cos, la ment i l’esperit a través de l’estricte control del moviment. És un mètode d’exercici que es basa en la relació entre la respiració i l’ús del centre, amb un fort èmfasi en l’estabilització com a base del moviment lliure.
Quan es treballa el cos com un Tot, des de la musculatura més profunda a la més perifèrica, es millora la postura, la flexibilitat i l’equilibri global, a més a més d’estilitzar la figura.
La pràctica regular aporta millores en el rendiment físic i intel·lectual i aporta d’una agradable sensació de desfogament i vitalitat.
Rehabilita i preveu lesions a més de tractar malalties com l’osteoporosi, el mal d’esquena, problemes respiratoris, problemes amb el sòl pèlvic… etc.
Ens proporciona un cos modelat i fort, que el fa molt més àgil en les activitats quotidianes i que aporta un agradable sentiment de benestar.

Share This