Avís important sobre el blog

Tota la informació i recomanacions sobre salut que aquí s’ofereixin han de considerar-se simplement com consells generals. Mai podran substituir la informació rebuda en la consulta directa amb un professional sanitari (o equip de professionals).
Aquest blog neix i creix amb uns objectius molt clars: difondre informació sobre salut, donant consells generals de prevenció i tractament des de la perspectiva del camp concret de la Fisioteràpia.

contractura

Contractura muscular

Les contractures són unes lesions molt comuns, ja sigui entre esportistes com entre persones sedentàries, majors, amb estrès o que adoptin males postures. Avui al blog del Centre de Fisioteràpia...
Leer mas
colors nutrició

Els colors de la nutrició

Sabies que segons el color d'un aliment ens aporta substàncies beneficioses al nostre organisme? Graciela Moreira experta en nutrició t'ho explica.
Leer mas
estiraments

Estiraments

Fas estiraments? En aquest article t'explicarem la importància de fer correctament els estiraments i quan és millor fer-los.
Leer mas
higiene postural

Higiene postural

En aquest article sobre higiene postural aquesta setmana, parlarem d’ergonomia i de les posicions en el treball.
Leer mas
gonalgia

Gonàlgia

Quan parlem d'una gonàlgia ens referim a un terme prou ampli, en general, ens referim a dolor en el genoll. Però, per què pot doldre un genoll?
Leer mas
lumbalgia

Lumbàlgia

La lumbàlgia es caracteritza per dolors a la part baixa de l'esquena (la regió lumbar). Pot acompanyar-se de rigidesa, disminució del moviment de la regió lumbar i dificultat per estar-se...
Leer mas

Subscriure'm

Subscriu-te al nostre butlletí per no perdre't cap article.

* Aquest camp és obligatori
Share This